• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Twist-pro verstelbare bank: extra veel comfort.

€110,00
Twist-pro verstelbare bank: extra veel comfort.
Maak je Twist-pro dumbells set met standaard compleet met de Twist-pro verstelbare bank. Ook wel de halter bench genoemd. Cruciaal voor een multifunctionele haltertraining.
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Twist-pro verstelbare bank: extra veel comfort.

Waarom het dumbell bankje essentieel is voor je thuis training

Een dumbell bankje, ook wel halter bench of halterbank genoemd, is een fitness apparaat geschikt voor een multifunctionele halter training. Denk aan oefeningen voor onder anderen je buikspieren, rugspieren, borstspieren, schouderspieren, biceps en triceps. Op het bankje kan je zittend, liggend of steunend oefeningen uitvoeren. We kunnen optioneel beensteunen aan het bankje bevestigen.

Vooral voor het trainen met dumbbells is deze verstelbare halterbank erg geschikt. Daarom noemen we de halterbank ook wel het Twist-pro verstelbare dumbell bankje. Wanneer je een bankje aanschaft voor je thuis-training breidt dit de mogelijkheden en aantal variaties van oefeningen enorm uit.

De voordelen van het dumbell bankje

Als je oefeningen met dumbbells wilt uitvoeren is het dumbell bankje uitermate geschikt. Hier zijn een aantal voordelen:

  • Je kunt het hele bovenlichaam trainen.
  • Je kunt goede gecontroleerde oefeningen doen.
  • Je kunt meerdere verschillende oefeningen doen.
  • Je kunt hem in verschillende posities gebruiken: een vlakke positie of diverse schuine posities. Zowel schuin omhoog als schuin omlaag.
  • Je kunt het bankje uitbreiden met accessoires.

Grotere borst met het dumbell bankje

Oefeningen doen op een verstelbaar dumbell bankje is de beste manier om de borstspieren (borst), triceps en schouders te trainen. Met name de borstspieren zijn met dumbbells zeer effectief te trainen. Je kunt de oefeningen wijzigen zodat verschillende ‘bench presses’ uit te voeren zijn. Als je de bank instelt op een hoek van 45 graden, kun je het bovenste gedeelte van de borstspieren trainen. Stel je de bank in met een lagere leuning, dan kan je het lagere gedeelte van de borstspieren trainen.

Oefeningen op het dumbell bankje

Er zijn uiteraard verschillende oefeningen uit te voeren op het verstelbaar dumbell bankje. Een greep uit de dumbell oefeningen zijn: decline dumbell bankdrukken, decline dumbell flyes en dumbell bench press. Hier wat meer informatie over de oefeningen:

  • Decline dumbell bankdrukken: met de leuning naar onder wijzend breng je twee dumbbells op borsthoogte recht omhoog in een vloeiende beweging.
  • Decline dumbell fly: met de leuning volledig naar onder neem je twee dumbbells in je handen en houd je deze tegen elkaar, boven de borst. De armen laat je in een spreidende beweging zakken met de ellebogen licht gebogen.
  • Dumbell bench press: neem de twee dumbbells in de hand liggend op het vlakke bankje. De palmen van de handen wijzen naar beneden. De dumbbells breng je naar de schouders ongeveer ter hoogte van de zijkant van de borst. De dumbbells breng je omhoog tot de armen volledig gestrekt zijn. Vervolgens mogen de dumbbells elkaar raken.

 

Thuis trainen met de Twist-pro verstelbare bank

Trainen op de Twist-pro verstelbare bank is erg effectief en kan makkelijk thuis worden gedaan. Doordat je maar 1 dumbbell set hoeft aan te schaffen nemen ze weinig ruimte in beslag. Thuis trainen is wel eens fijn: het scheelt je tijd om niet eerst naar de gym te reizen en je kan ook nog eens trainen wanneer jou het beste uitkomt. Maak in je huis een plek voor jezelf. Met de stoere, rauwe uitstraling van de Twist-pro dumbbell producten creëer je een goede training sfeer. Laat de gains maar komen.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen