Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Over ons

FitnessRAW is opgericht anno 2013 door twee enthousiaste ondernemers die een eigen visie hadden in de wereld van functionele fitness. Ook binnen defensie en politie hebben de ondernemers hun sporen verdient, zo zijn ze goed voor meer dan 25 jaar ervaring binnen het korps mariniers. Zij weten als geen ander wat het belang van een goede trainingsfaciliteit is op oefening of uitzending.
Daar waar de faciliteiten in Nederland altijd goed voor elkaar waren liet het in de uitzendgebieden vaak te wensen over. Het improviseren van een sportschool met slechte materialen tijdens een uitzending is niet meer van deze tijd. Dat moet makkelijker en beter kunnen!

 

Met deze gedachtes in het hoofd is in 2013 in onze eigen werkplaats de eerste versie van de DeploymentBox ontwikkeld. Kwaliteit en functionaliteit zijn onze leidraden geweest tijdens dit proces. Geen pisbakken staal maar degelijk materiaal van Nederlandse bodem. En een korte lijn met de eindgebruiker zodat we constant werden voorzien van feedback heeft geresulteerd in een compleet en (oer-Hollands)  eindproduct.
Doordat wij in staat zijn ons product gemakkelijk te laten testen door de eindgebruiker (defensie) kunnen we met overtuiging zeggen dat wij Anno 2019 trots zijn op het product wat we hebben staan.

 


Naast de DeploymentBox heeft fitnessRAW sinds 2019 ook de Twist-pro dumbbells een uniek concept welke de ultieme combinatie is van functionaliteit en design. Een strak ontworpen dumbbellset die met een simple handbeweging kan worden versteld naar de verschillende gewichtopties tot maar liefst 32kg. Perfect voor de personal trainer met beperkte ruimte of de thuis trainer.

Online bestellen
Taal