Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

De mobiele trainlocatie waar ook ter wereld

Deze volledig uitgeruste mobiele box is ideaal voor de eenheid om bij een uitzending of oefening in conditie te blijven!

 

deploymentbox fitnessRAW

Ga je op uitzending of oefening en is er geen trainingsfaciliteit beschikbaar? Dan is de Deployment Box het ideale middel om jezelf en je eenheid in conditie te houden.

De Deployment Box is ook zeer geschikt voor sportevenementen, groepstrainingen of als uitbreiding van de sportschool. 

 

 

DeploymentBox 20ft fitnessRAW, M.E.G.A.

De Deployment Box is een makkelijke transporteerbare container met bevestigde rigs, gemaakt van 80x50/ 3mm dik staal met laser gesneden gaten. Onze rigs zijn geschikt voor zowel professioneel (wedstrijden) en recreatief gebruik. 

De Box wordt geleverd met diverse losse trainingsitems als een battle rope, suspension trainers e.d. Alles is erop gericht om een volledige HIIT work-out overal te kunnen uitoefenen individueel of met een grote groep. Of dit nu op het strand is, in het bos of op het achterdek van een Marine fregat. 

 

De Deployment box is leverbaar in verschillende maten: een 5ft, 10ft, 20ft en 40ft variant. Het ontwerp is dusdanig dat deze eenvoudig en veilig met 2 personen opgebouwd kan worden, zonder dat dit een tijdrovende opdracht wordt.

DeploymentBox 10ft fitnessRAW, M.E.G.A.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Vraag dan hiervrijblijvend de brochure aan.

Online bestellen
Taal